Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden

Onze vestigingen

Hier vind je ons

Geen restpartijen!

80 jaar inkoopervaring
Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Mosa-look vloertegel 60x60 cm crème

Mosa-look vloertegel 60x60 cm crème

Mosa-look vloertegel 60x60 cm crème

Mosa is een bekend merk en daar betaal je dan ook voor, deze tegel lijkt op een bekende Mosa tegel en is 75% goedkoper! Voor een Mosa tegel betaal je zo €99,- p/m2, deze look-a-like is een stuk goedkoper en koop je voor €24,50 p/m2. Er zijn 2 formaten, een 30x60 & 60x60 cm. Er zijn 4 kleuren, er is een antraciet, bruin, crime en grijs uitvoering.

Voor de prijs en de kwaliteit kun je deze tegel niet laten liggen, de tegels zijn vloeistofdicht, perfect met vloerverwarming te combineren en ongelofelijk hard. Zorg voor goed gereedschap om de tegel te zagen of te snijden. Dit is een slijtgroep 5+ oftewel harder is er niet te koop. Perfect voor de woonkamer, zeer goed te gebruiken in de schuur of garage, maar een badkamer en het toilet kan natuurlijk ook prima.

Tegelstroken zijn er niet van deze tegels, maar die kunnen wij wel speciaal laten zagen, vraag in de winkel naar de mogelijkheden. Oh en deze tegels kunnen ook als tuintegel, kopje tuintegel hoe en wat?


Je plavuizen koop je bij TegelOutlet Holland, de koffie staat klaar!

Maat
60x60
Kleur
Wit
Kom naar de winkel
TegelOutlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord