Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Beton-look vloertegel 30x60 cm antraciet

Beton-look vloertegel 30x60 cm antraciet

Beton-look vloertegel 30x60 cm antraciet

Deze tegel lijkt op een zeer bekend merk en daar betaal je dan bij dit merk ook voor, deze tegel lijkt erop, maar is 75% goedkoper! Voor het bekende merk betaal je zo €79,- p/m2, deze look-a-like is een stuk goedkoper en koop je voor €27,50 p/m2. Er zijn 2 formaten, een 30x60 & 60x60 cm. Er zijn 4 kleuren, er is een antraciet, bruin, crime en grijs uitvoering.

Voor de prijs en de kwaliteit kun je deze tegel niet laten liggen, de tegels zijn vloeistofdicht, perfect met vloerverwarming te combineren en ongelofelijk hard. Zorg voor goed gereedschap om de tegel te zagen of te snijden. Dit is een slijtgroep 5+ oftewel harder is er niet te koop. Perfect voor de woonkamer, zeer goed te gebruiken in de schuur of garage, maar een badkamer en het toilet kan natuurlijk ook prima.


Je plavuizen koop je bij TegelOutlet Holland, de koffie staat klaar!


Koop je tegels NOOIT online, altijd live bekijken en voelen.....

Kleur
Antraciet
Maat
30x60
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord