Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Marmer tegels   Marmer 120x120 grijs 4 kleuren, wat een beauty's...

Marmer 120x120 grijs 4 kleuren, wat een beauty's...

Marmer 120x120 grijs 4 kleuren, wat een beauty's...

Marmer uit Italië is het mooiste marmer te koop, deze A+ kwaliteit is ongeëvenaard en nog betaalbaar ook. Er zijn diverse kleuren, zoals hoogglans grijs, wit, zwart en matte uitvoeringen.


Het formaat is 120x120 cm, je weet groot maakt groter en dit past in elke ruimte, wees niet bang dat een tegel te groot is, want dat bestaat niet.....! Wordt trouwens wel te vaak gedacht.


Er zijn ook 60x120 cm uitvoeringen, kom dit live bekijken. Deze tegels moet je echt in het echt zien, kan je niet kopen vanaf een foto. Elke tegel is zo mooi en elke keer weer anders.


Je weet het, een tegel laat zich niet fotograferen en zal er in het echt heel anders uitzien dan dat je nu op je laptop of telefoon ziet. Koop nooit tegels online, het wordt echgt een "kat in de zak" verhaal.......


Kom eens langs in onze showroom, klik op locaties voor het adres en de openingstijden. 

Tot snel,....... de koffie staat altijd klaar.

Kleur
Grijs
Maat
120x120
Tegeldikte
9 mm
Geschikt als tuintegel
Nee
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord