Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Leisteenlook-tegels   Leisteen-look 30x60 & 60x60 cm antraciet

Leisteen-look 30x60 & 60x60 cm antraciet

Leisteen-look 30x60 & 60x60 cm antraciet

De leisteen-look tegel is niet weg te denken uit ons assortiment, deze tegel blijft altijd bestaan. Er is ook een 30x60 cm uitvoering verkrijgbaar en de prijs is hetzelfde als de 60x60 cm uitvoering.

Er zijn mensen die echt leisteen willen in de woonkamer, keuken of badkamer, maar die krijgen hier spijt van. Echt leisteen is namelijk zeer vlek gevoelig en erg poreus, dit soort echt natuursteen heeft heel veel onderhoud en aandacht nodig om het ook maar een beetje knap te houden!

Onze tegels zijn keramisch en daardoor ongelofelijk hard en vloeistofdicht, hierdoor hebben deze tegels amper onderhoud nodig en een vlek in de tegel is onmogelijk. Waarom dus moeilijk doen als het veel makkelijker kan, deze tegels zijn zo mooi nagemaakt, dit is net echt.

Dit is de antraciete uitvoering, er is ook een iets meer glimmende zwarte uitvoering en die lijkt daardoor nog meer zwart, er zit ook een prachtige glimmer in, een beauty in elke ruimte. De leisteen-look is perfect te combineren met vloerverwarming en kan zelfs buiten verwerkt worden. Buiten is de lijm die je gebruikt heel erg belangrijk, deze moet vorstbestendig zijn, de leisteen-look moet buiten ook gewoon verlijmd worden, deze tegels kunnen niet op een ondergrond van zand, wel op beton of zand/cement.


Je plavuizen koop je bij TegelOutlet Holland, de koffie staat klaar!

Kleur
Antraciet
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord