Filters instellen Filters sluiten
Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Leisteenlook-tegels

Leisteenlook-tegels

Gekozen filters: 30x60 50x50

✅ Wij verkopen GEEN partijhandel! Alleen nieuwe hoge kwaliteit tegels & vloeren ✅ Altijd veel voorraadOnderstaande is een kleine SELECTIE uit ons zeer grote assortiment te zien in onze winkels! Alleen de prijs is Outlet!

Item 1 t/m 3 van 3

Tegels met een leisteen-look hebben een klassieke uitstraling. De tegels van Tegel Outlet zijn geen echte natuurstenen leisteentegels. Wij kiezen voor de keramische variant. Waarom? Vooral om de kwaliteit. Leisteen is een steensoort die is opgebouwd uit laagjes. Een leisteentegel kan daardoor afsplinteren. Een keramische tegel met leisteenlook is veel minder gevoelig voor slijtage. Door de prachtige afwerking is deze look-a-like niet van echt te onderscheiden.


Geen vlekje op je leisteenlook-tegel
Nog zo’n nadeel van echte leistenen tegels: vlekken! Door het ruwe oppervlak zijn watervlekken veel sneller zichtbaar. De tegels zijn soms lastig te reinigen. Kies daarom voor leisteenlook-tegels van Tegel Outlet. Daarmee heb je de uitstraling van leisteen, maar het gemak van keramiek. De tegels zijn afgewerkt met een glazuurlaag. Die is zo gemakkelijk af te nemen, je hebt er geen omkijken naar.


Leisteen en vloerverwarming? Wel met leisteenlook-tegels
Heerlijk: uit bed stappen op een warme leisteenlook-vloer. De tegels van Tegel Outlet zijn perfect te combineren met vloerverwarming. Bovendien zijn de tegels in diverse formaten beschikbaar. Kies eens voor verschillende maten; zo creëer je een speels patroon. Het geheel blijft toch rustig door de uitstraling van de tegels.


Hoe leg je leisteenlook-tegels?
De ondergrond is ook bij deze tegels belangrijk voor de keuze van de lijm. Onze adviseurs in onze tegeloutlets helpen je graag. Wil je de vloer combineren met vloerverwarming, maar het geheel niet zelf leggen? Dan brengen we je in contact met een tegelzetter bij jou in de buurt.

TegelOutlet Holland heeft ALLES onder één dak: tegelzetters, loodgieters, badkamerbouwers, elektriciens, kitters & natuurlijk de mooiste vloeren/tegels! 
Alléén de prijs is Outlet! Duizenden klanten gingen je al voor!
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord