Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Keukentegels   Vloertegel 50x50 cm getrommeld zwart

Vloertegel 50x50 cm getrommeld zwart

Vloertegel 50x50 cm getrommeld zwart

Je kent ze wel, van die oude kerkvloeren of een tegel die zo uit een oude boerderij zou kunnen komen! Deze tegel heeft die looks, de zijkant is prachtig getrommeld en er zit een soort wolk in de mooi zwarte kleur. Hierdoor lijkt de tegel doorleeft en heeft hij een prachtige oude en gebruikte uitstraling.

Dit soort tegels zijn lastig te vinden, vooral voor deze prijs! Het formaat is perfect voor de landelijk stijl die deze tegel uitstraalt en zou moeten uitstralen, kom de tegel live bekijken. De tegel kan in elke ruimte en is prima te combineren met vloerverwarming, je kan de tegel zelfs buiten verwerken, maar wel de juiste lijm gebruiken, anders ligt alles binnen een jaar weer los.

Kom naar een van onze showrooms en laat je goed voorlichten, er staat bij ons altijd iemand met een zeer ruime ervaring, de koffie staat klaar.

Kleur
Zwart
Maat
50x50
Tegeldikte
10 mm
Gerectificeerd
Nee
Geschikt als tuintegel
Ja *niet geschikt op een zandbodem, wel geschikt op een verharde vloer
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord