Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Keukentegels   Motief tegel 20x20 cm in grijs - antraciet - wit

Motief tegel 20x20 cm in grijs - antraciet - wit

Motief tegel 20x20 cm in grijs - antraciet - wit

De motief-tegel in 20x20 cm die wel vloeistofdicht is en ook nog zeer betaalbaar! Heel veel motief-tegels zijn van beton, die zijn erg dik en zeer vlekgevoelig en erg duur. Dat soort tegels moeten geïmpregneerd worden en dit moet je bijna elk jaar herhalen. Bij onze tegels is dat allemaal niet nodig, deze tegel kan je overal verwerken, in de keuken, badkamer, het toilet en in de hal. De motief tegel is perfect te combineren met andere vloertegels in ons assortiment, de keuze is zeer groot qua kleur en uitvoering.

Er zijn ook kantlijnen en hoeken verkrijgbaar in 20x20 cm, er zijn ook andere kleuren dan antraciet en grijs. (zie foto's)

Laat je altijd goed voorlichten, er is een heleboel te koop, maar niet alles is altijd geschikt voor natte ruimtes, kom langs en laat onze 25 jaar ervaring jou helpen de juiste keuze te maken.

Maat
20x20
Tegeldikte
7 mm
Geschikt als tuintegel
Nee
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord