Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Houttegels en Keramisch parket   Steigerhout vloertegel 30x120 cm donkerbruin

Steigerhout vloertegel 30x120 cm donkerbruin

Steigerhout vloertegel 30x120 cm donkerbruin

Dit is een keramische houttegel met een stoere steigerhout-look, deze tegel past in elke woonkamer en er zijn 4 kleuren.

Zeer goed te combineren met vloerverwarming, deze houttegel geeft de warmte sneller door dan elke andere vloer zoals; laminaat, echt hout en/of pvc! Wist u dat bij de eerder genoemde vloeren de vloerverwarming voor 50% geknepen moet worden qua warmte, anders gaan de andere vloeren kromtrekken en/of gewoon kapot. Een keramische tegel kan wel de hoge temperatuur verdragen, echt geen enkel probleem, trekt niet krom en het onderhoud is een appeltje eitje.

De houttegels zijn vloeistofdicht, dus elke vloeistof die er geknoeid wordt, trekt absoluut nooit in de tegel. Nooit meer schuren en/of lakken, dit is echt een onverwoestbare vloer!


Je plavuizen koop je bij TegelOutlet Holland, de koffie staat klaar!

Maat
30x120
Kleur
Bruin
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord