Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Goedkope vloertegel 30x60 grijs

Goedkope vloertegel 30x60 grijs

Goedkope vloertegel 30x60 grijs

Onze nieuwe aanwinst is er eentje die er mag zijn, een top-tegel in 4 kleuren! De maat is 30x60 cm (er is ook een 60x60) en voor de prijs hoef je het niet te laten. Er is een beige, grijs, antraciet en een taupe, de prijs per meter voor de 60x60 cm is €29,95 p/m2, oftewel een koopje. De tegels zijn erg genuanceerd, elke tegel is dus een beetje anders, het effect is prachtig! De 30x60 cm kost €33,95 p/m2.......


Geloof ons, deze tegel moet je live zien! Koop nooit tegels online, want een tegel goed fotograferen is nog niemand gelukt! Tegels kopen doe je in een winkel, je wilt de tegel voelen, zien in daglicht en onder een lamp. Wij verkopen alleen A-kwaliteit vloer en wandtegels, geen partijhandel en alles gewoon besteld bij de groothandel.

Kleur
Grijs
Maat
30x60
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord