Filters instellen Filters sluiten
Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Gietvloer-look

Gietvloer-look

Gekozen filters: Beige 60x120

✅ Wij verkopen GEEN partijhandel! Alleen nieuwe hoge kwaliteit tegels & vloeren ✅ Altijd veel voorraadOnderstaande is een kleine SELECTIE uit ons zeer grote assortiment te zien in onze winkels! Alleen de prijs is Outlet!

Geen producten gevonden

In je zoektocht naar de ideale tegel ontdek je al snel dat er veel keuze is. Daarom leggen wij wat verschillen uit. De meest voorkomende tegelsoort en sterkste, is de keramische tegel. Keramische tegels worden gemaakt met aarde die men bakt op 1.000 tot 1.250 graden Celsius. De tegels zijn zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk. Meestal worden de tegels afgewerkt met een glazuurlaagje. Dat geeft de tegel kleur en glans. Bovendien maakt dat laagje de tegel waterbestendig.


Soorten keramische tegels bij Tegel Outlet
De keramische tegel is er in veel verschillende uitvoeringen. De bekendste soorten zijn:

  • Keramische tegels
  • Splijttegels
  • Dubbelhard gebakken tegels
  • Porcellanato tegels

Welke tegel voor jouw ruimte het meest geschikt is leggen onze specialisten uit. In alle winkels van Tegel Outlet werken echte kenners. Zij weten precies welke eigenschappen elke tegel heeft. Kies je voor een keramische tegel, dan krijg je ook advies over het verwerken van de tegels. We laten je de verschillende lijmen en voegen zien. Zie je op tegen het zelf plakken van je tegels? Dan brengen we je in contact met een ervaren tegelzetter. Zo weet je zeker dat jouw tegelwand of tegelvloer er prachtig uit komt te zien.


Verschillende looks van keramische tegels
Bij Tegel Outlet vind je diverse uitstralingen van keramische tegels. Zo hebben we houttegels, betonlook-tegels, leisteenlook-tegels en mozaïektegels. Wat je wens ook is, je ideale tegel vind je zeker bij TegelOutlet Holland.

Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord