Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Gietvloer-look   Aanbieding van de maand 60x120 in 2 kleuren grijs

Aanbieding van de maand 60x120 in 2 kleuren grijs

Aanbieding van de maand 60x120 in 2 kleuren grijs

***Aanbieding van de maand.......


Wat een gave look en wat een belachelijk lage prijs, dit zijn onze toppers in 60x120 cm


Je weet groot maakt groter, dus deze tegel kan perfect in wildverband in de woonkamer worden gebruikt, maar in een badkamer of toilet is deze tegel ook prima. 

Dit soort grote vloertegels worden tegenwoordig ook zeer vaak gebruikt als wandtegel, een vloertegel kan namelijk altijd als wandtegel gebruikt worden....!


Kom kijken in onze vernieuwe showroom, koop NOOIT tegels online, geloof ons met onze 30 jaar ervaring, dit wordt 99% een Kat in de zak verhaal. Een tegel laat zich niet fotograferen, de kleur en look is in het echt altijd anders! 


Ook verkrijgbaar in 60x60 cm en dan zijn er zelfs 4 kleuren om uit te kiezen, de prijs is dan nog lager en maar €29,95 p/m2


Wij zijn de winkel voor plavuizen, vloertegels, keramisch hout, houttegel, natuursteenlook, betonlook, cementlook, gietvloerlook enz enz enz......


De koffie staat altijd klaar.

Kleur
Grijs
Maat
60x120
Tegeldikte
9 mm
Gerectificeerd
Ja
Geschikt als tuintegel
Ja *niet geschikt op een zandbodem, wel geschikt op een verharde vloer
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord