Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Gietvloer-look in 90x90 cm taupe

Gietvloer-look in 90x90 cm taupe

Gietvloer-look in 90x90 cm taupe

Een topper van een vloertegel in het formaat 90x90 cm, er zijn 4 kleuren:

Beige

Grijs

Taupe

Antraciet


Er zijn mensen die twijfelen over een gietvloer, nou die twijfel nemen graag weg.....! 

Een gietvloer is niet de meest sterke vloer die je kan kopen, bent u nog samen over, de kinderen zijn allemaal uit huis. Alle huisdieren zijn door ouderdom gestorven, ja dan zou een gietvloer "misschien" leuk kunnen zijn. Zijn er nog kinderen in huis of huisdieren, dan is een gietvloer zeker niet slim. Een gietvloer is gevoelig voor vlekken, scheuren, deuken, putten, vloeistoffen, niet krasvast enz enz.


Waarom moeilijk doen als het veel makkelijker kan, koop een keramische vloertegel, de beste warmte doorgever die er te koop is i.c.m. vloerverwarming, vloeistofdicht, dus geen probleem met water, wijn, urine (hond/kat) braaksel (hond/kat) of welke vloeistof dan ook, geen krassen of deuken van schuivende stoelen en/of naaldhakken.....! Wel de look van een gietvloer, maar nu zonder alle problemen hierboven beschreven.


Laat je verrassen door de look en vooral de prijs, een 90x90 cm zo mooi en dat voor... 

€54,95 p/m2 incl.BTW.......


Ps. de vloertegel is 10 mm dik, kan ook in de achtertuin, maar niet op zand.....

Kleur
Taupe
Maat
90x90
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord