Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Betonlook-tegel 75x75 cm antraciet

Betonlook-tegel 75x75 cm antraciet

Betonlook-tegel 75x75 cm antraciet

Weer zo'n ongelofelijke topper in ons assortiment, net nieuw binnen en nu al een hit! Er zijn 4 prachtige uitvoeringen en de prijs is belachelijk laag, maar de kwaliteit is zeer hoog.

Een betonlook-tegel in 75x75 cm laat de woonkamer groter lijken, want groot maakt groter. Minder voeg betekend ook minder onderhoud, dit is de tegel waar iedereen gelukkig van wordt. De looks, de uitstraling, het onderhoud en perfect met vloerverwarming te combineren.

Wist je dat een keramische tegel de enige echte perfecte toplaag is met vloerverwarming? Dat al het andere zoals laminaat, pvc of hout krom trekt, dat de vloerverwarming bij die materialen flink geknepen moet worden, dit betekent een koud huis in de winter bbbbrrrrr!


Kom langs in onze showroom, tegels ALTIJD live bekijken en voelen! Koop NOOIT online, geloof ons als wij zeggen; een tegel laat zich niet fotograferen, in het echt is het altijd heel anders!

Kleur
Antraciet
Maat
75x75
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord