Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden

Onze vestigingen

Hier vind je ons

Geen restpartijen!

80 jaar inkoopervaring
Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Badkamertegels   TOP* Vloertegel 31x62 cm 4 kleuren

TOP* Vloertegel 31x62 cm 4 kleuren

TOP* Vloertegel 31x62 cm 4 kleuren

Dit is een vloertegel die in elke situatie past, een vloertegel in 4 prachtige kleuren en zeer betaalbaar! Deze tegel wordt ook heel vaak als wandtegel gebruikt, er zijn steeds meer klanten die geen witte wandtegels meer in de badkamer willen. Dan is een vloertegels als deze een uitkomst, de kleur grijs en beige worden het meest verkocht als wandtegel, misschien wel vaker dan als vloertegel.

Een grote vloertegel op de wand heeft ook veel voordelen, een grote tegel zorgt voor minder voeg en als je de grijze vloertegel op de wand plakt, kan deze ook grijs worden afgevoegd, dit betekent een veel sterkere voeg en minder besmettelijk dan een witte voeg.

Kom snel eens lang in 1 van onze 4 winkels, koop NOOIT tegels via internet en/of webshop! Dit valt namelijk altijd tegen, een vloer of wandtegel moet je in het echt zien en vooral voelen. Op die manier krijg je pas een echt beeld van de kleur en sfeer van de vloertegel. Kom snel eens langs en geniet van onze ervaring, koffie en zeer grote assortiment, maar misschien nog wel het meest van de bodemprijzen!

Maat
30x60
Kom naar de winkel