Tegel Outlet Holland Home   Tegels   Badkamertegels   Betonlook vloertegel 75x75 cm beige

Betonlook vloertegel 75x75 cm beige

Betonlook vloertegel 75x75 cm beige

Een vloertegel die je voor de prijs absoluut niet kan laten liggen, voor deze prijs heb je in andere winkels nog niet eens een 60x60 cm vloertegel. De betonlook in 75x75 cm is er in 5 prachtige kleuren.

Uiteraard perfect te combineren met vloerverwarming. Omdat deze tegel een ongelofelijke harde toplaag heeft is deze prima geschikt voor feestjes en partijen, huisdieren en hun ongelukjes, kinderen en de rommel die ze kunnen maken. Dit alles is geen probleem voor deze tegel, uiteraard zijn deze tegels ook vloeistofdicht, water is dus geen enkel probleem. Zeer makkelijk in onderhoud, past goed in ieder huis.


Je plavuizen koop je bij TegelOutlet Holland, de koffie staat klaar!

  Kom langs in onze showroom, tegels ALTIJD live bekijken en voelen! Koop NOOIT online, geloof ons als wij zeggen; een tegel laat zich niet fotograferen, in het echt is het altijd heel anders!

Kleur
Beige
Maat
75x75
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord