Tegel Outlet Holland Home   Tegels   80x80 cm vloertegel antraciet

80x80 cm vloertegel antraciet

80x80 cm vloertegel antraciet

Groot maakt groter, dit is een echte tegel voor de woonkamer. Wat een plaat, dit maakt alles veel ruimtelijker dan een 60x60 cm! Grote tegels betekent minder voeg en minder voeg is minder onderhoud, de voeg blijft in een vloer het zwakste punt.

Of de woonkamer nou 40 m2 is of 120 m2 maakt echt niets uit voor deze tegel, dit maakt het plaatje helemaal af. Wij hebben tegelzetters in ons bestand, die dit soort grote formaten perfect voor je kunnen verwerken. Dit soort grote tegels moeten naar onze mening met een Tile level-systeem verwerkt worden van OX, zo komt elke tegel perfect even hoog als de ander te liggen. Wie wil er nou ongelijke tegels in de woonkamer???

Kom naar onze showroom en wij laten dit systeem aan je zien en uiteraard alle 80x80 cm betonlook-tegels onder het genot van een heerlijke cappuccino.

Kleur
Antraciet
Maat
80x80
Tegeldikte
10 mm
Gerectificeerd
Ja
Geschikt als tuintegel
Ja *niet geschikt op een zandbodem, wel geschikt op een verharde vloer
Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord