Service
TegelOutlet Holland heeft ALLES onder één dak: tegelzetters, loodgieters, badkamerbouwers, elektriciens, kitters & natuurlijk de mooiste vloeren/tegels! 
Alléén de prijs is outlet! Duizenden klanten gingen je al voor!

Wie zegt dat de laagste prijs niet gepaard kan gaan met een fantastische service? Bij TegelOutlet Holland scoor je niet alleen goedkope vloer- en wandtegels, maar ben je ook verzekerd van deskundig advies en de beste tips. Ongeacht of je tegels koopt voor een wand van 4 m2 of een vloer van 180 m2: wij bieden de beste service en de laagste prijs! Onze klanten weten dit inmiddels en waarderen ons dan ook met een 9.7! Daar zijn wij ontzettend trots op. 

Zelf betegelen of uitbesteden?

Leg je je tegelvloer zelf? Dan koop je bij TegelOutlet Holland de mooiste tegels en het beste gereedschap.

Heb je geen ervaring met het leggen van een strakke tegelvloer? Besteed deze klus dan uit aan een professionele tegelzetter, via TegelOutlet Holland. Wij hebben een netwerk van vakbekwame ZZP’ers waarmee wij je in contact brengen. Zij plaatsen snel en vakkundig een tegelvloer of -wand in je badkamer, keuken of toiletruimte. Vraag onze medewerkers (per vestiging) om meer informatie.

Goedkope tegels nabestellen?

TegelOutlet Holland adviseert om altijd 10% extra aan tegeloppervlakte af te nemen. Zo heb je ook bij snijverlies voldoende tegels om de hele wand of vloer te bedekken. Kom je toch tegels tekort? Neem dan de informatie over je huidige tegels mee naar een van onze vestigingen. Wellicht hebben we de tegels nog op voorraad. Zo niet, dan bestellen we de tegels voor je na. Neem altijd de tint en het kaliber mee. Deze informatie staat vermeld op elke doos! Zo weet je zeker dat je nieuwe tegels dezelfde kleur en maat hebben.

Maak je aankoop compleet met lijm, voeg en kit!

Ga je voor het eerst zelf een tegelvloer leggen of ben je een ervaren doe-het-zelver? Hoe dan ook, gereedschap en verwerkingsmaterialen schaf je heel voordelig aan bij TegelOutlet Holland. Denk aan tegellijm, voegmiddelen, primer en een levelsysteem. Zo kun je snel en betaalbaar aan de slag met het leggen van je tegelvloer of wand. 

Bezorgen in heel Nederland

Wij bezorgen vloer- en wandtegels in heel Holland. Dit kunnen wij helaas niet gratis doen! Onze prijzen zijn echt bodem-prijzen, dus voor het bezorgen van tegels vragen wij een kleine vergoeding. Neem contact met ons op bij eventuele vragen over bezorging.

Bij andere winkels is bezorgen wel gratis?

Er zijn inderdaad winkels, dure winkels over het algemeen, die bezorging 'gratis' aanbieden. De tegels zijn daar echter vele malen duurder, dus dat is achteraf helemaal niet gratis, je betaald dit echt zelf.

 

Tegels bezorgen?

Wij rekenen samen met jouw de vierkante meters uit, dit doen wij zeer zorgvuldig en bespreken dit uitgebreid met je door. Wij zeggen altijd, liever 2 dozen over, dan 1 tegel te kort. Een doos reserve tegels voor calamiteiten is sowieso niet verkeerd, een kapotte of gescheurde tegel is namelijk zo te vervangen. Tegel kunnen ook bezorgt worden, maar daar rekenen wij wel iets voor. Bij onze Outlet’s kopen scheelt u heel veel geld, ondanks de kleine vergoeding voor het bezorgen worden de kosten met dik 20% tot 50% gereduceerd, dus kom snel eens langs, de koffie staat altijd klaar!


Retourneren van gekochte tegels in de outlets:

Wij nemen helaas geen tegels retour welke in de vestiging zijn verkocht. Speciaal bestelde tegels worden niet retour genomen. Ook speciaal bestelde tegels die aanbetaald zijn zullen volledig moeten worden afgenomen. 

Ik heb voeg, primer en/of lijm over, kan dit retour?

TegelOutlet Holland kan helaas geen voeg, primer en/of lijm retour nemen. Dit heeft te maken met het feit dat wij niet aan de buitenkant kunnen zien of de producten vocht- en vorstvrij zijn gebleven tijdens opslag en/of vervoer.


MEER WETEN OVER ONZE SERVICE?

De koffie staat klaar!

Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord