Vloertegel offerte vergelijken? Wij zijn altijd goedkoper!

Gratis vrijblijvende offerte aanvragen?

Een offerte vloertegels aanvragen geeft je direct inzicht in de kosten van het plaatsen van een nieuwe vloer. Daarbij kan je kiezen voor het laten plaatsen of het zelf leggen van de vloer. De offerte vloertegels wordt opgesteld op basis van de koopprijs van de vloertegels. Er is dus nog geen rekening gehouden met de kosten van de plaatsing. Besparen op het plaatsen van een tegelvloer kan heel eenvoudig door te kiezen voor het zelf leggen. Zo houd je direct meer budget over voor die mooie droomvloer! Klik hier voor meer uitleg over het zelf leggen van een tegelvloer


Ben je al bij diverse tegelzaken geweest? Laat TegelOutlet Holland dan jouw offerte checken! Want wij zijn ALTIJD goedkoper. Wij hebben namelijk geen dure showrooms en panden. Nee wij investeren in onze kennis, het inkopen van de meest prachtige tegels en in klanttevredenheid. Onze klanten beoordelen ons dan ook met een 9.7! (meer dan 375 reviews) Heb jij een offerte die je wil laten vergelijken of wil je een offerte voor een tegelvloer aanvragen (inclusief of exclusief het leggen)? Kom dan naar een van onze vestigingen, de koffie staat altijd klaar: 

TegelOutlet Holland heeft ALLES onder één dak: tegelzetters, loodgieters, badkamerbouwers, elektriciens, kitters & natuurlijk de mooiste vloeren/tegels! 
Alléén de prijs is outlet! Duizenden klanten gingen je al voor!
Gratis offerte vloertegels aanvragen? Kom naar TegelOutlet Holland! Betaal niet teveel!

Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen

Het opvragen van een offerte is natuurlijk geheel kosteloos. Wij adviseren je daarnaast ook actief in onze vestigingen. Zo weet je direct waar je op moet letten bij het vergelijken van de offertes. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we alle mogelijkheden. 


Na het uitbrengen van de offerte kun je rustig een inschatting maken van de kosten voor je nieuwe vloer. Wil je toch nog iets aanpassen? Geen enkel probleem. Wat adviseren je graag. Extra besparen op je offerte? Denk dan toch ook zeker aan de mogelijkheid om zelf je vloer te leggen. Steeds meer van onze klanten doen het en geven aan dat het echt niet complex is als je maar de juiste materialen hebt. In iedere vestiging van TegelOutlet Holland hebben wij de benodigde materialen zoals lijm, levelsysteem en gereedschap liggen.


Toch de offerte nog even vergelijken bij een aantal andere tegelzaken? Geen enkel probleem. Uiteindelijk komt 99% van de klanten weer bij ons in de winkel terug. Goedkoper ga je het namelijk echt niet vinden! 


Offerte vloertegels vergelijken

Na ontvangst van de offerte van TegelOutlet Holland direct tevreden? Dan gaan wij direct aan de slag. Wij begeleiden je door het gehele proces van A tot Z en komen natuurlijk even kijken naar het eindresultaat. Als je het leuk en goed vindt ontvangen we ook graag de foto's van het eindresultaat. Daar zijn we namelijk super trots op. Kortom: offerte aanvragen of vergelijken? Kom langs bij een van de vestigingen van TegelOutlet Holland, wij staan altijd voor je klaar! 

De koffie staat klaar!

Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord