Twijfel jij nog tussen PVC, hout, laminaat, gietvloer of tegels?

⬇️ LEES HIERONDER SNEL VERDER! ⬇️

De afgelopen jaren hebben wij veel mensen in onze winkels gehad die twijfelde tussen PVC, Hout, laminaat of (keramische) vloertegels. Een belangrijke keuze want eenmaal gekozen kun je niet zomaar terug. Met name mensen die een nieuwbouwwoning hebben met vloerverwarming, in het bijzonder die met een warmtepomp, moeten erg goed opletten bij deze keuze. Kiezen voor een PVC, hout of laminaatvloer kan ervoor zorgen dat deze mensen letterlijk in de kou zitten! Dat willen wij natuurlijk niet!


Belangrijk is om te weten dat een warmtepomp in de winter ongeveer 30 graden kan halen en in de zomer zo’n 38 graden. Een CV haalt daarentegen zo’n 60 tot 65 graden. Heb je dus een warmtepomp in je (nieuwbouw)huis en vriest het in de winter zo’n 5 tot 10 graden krijg je moeite met het warmhouden van je huis. Dek je vervolgens je vloer ook nog eens af met bijvoorbeeld PVC, Laminaat of echt hout dan zal het nog kouder blijven in je huis. Dit komt doordat PVC, Laminaat en hout geen goede warmtegeleiders zijn waardoor de (al relatief) lage temperatuur moeilijk het huis kan verwarmen. Het resultaat? Dat wij geregeld horen dat mensen die kiezen voor PVC, laminaat of hout in de winter moeten bijverwarmeg met b.v. een oliekachel of elektronische heaters! Zeer milieu onvriendelijk, onhandig maar bovendien erg slecht voor je portemonnee!

Twijfel je nog? Lees dan snel verder.

Hout:

Nadelen van echt hout zijn dat het isoleert en dus duurt het uren voordat je huis na verhoging van de thermostaat 1 graad warmer is. Ook moet de vloerverwarming geknepen worden qua warmte, er kan namelijk geen 50 of 60 graden water door de leidingen omdat het hout dan zal uitdrogen, kromtrekken, scheuren of er ontstaan kieren. Nog een groot nadeel is vocht, water is geen goede vriend van hout....! Er onstaan vlekken, kringen en dat wil je niet, toch? Om de 3 jaar het hele huis leeg halen en alles weer schuren en lakken, wij moeten er niet aandenken.

PVC?
PVC is zwakker en zachter dan er vaak wordt verteld, krassen en deuken liggen heel makkelijk op de loer. Veel (oude) gebruikers klagen over krassen na het schuiven van stoelen en met kinderen die nog weleens iets laten vallen, ontstaat er een vloer vol deuken. Zodra de zon in huis schijnt, wordt dit pijnlijk zichtbaar. Ook als PVC flink wordt verwarmt kan het verharden op de uiteinde en zal de vloer uiteindelijk krom trekken of gaan bobbelen. Dit is met geen mogelijkheid meer terug te buigen of drukken en het PVC zal uiteindelijk breken. Het schoon houden en maken is ook een punt wat in de praktijk erg tegenvalt, wordt ons verteld door eindgebruikers.....! 


Gietvloer?

Daar kunnen wij kort en krachtig over zijn, wil je geen vlekken, geen scheuren, geen krassen? Neem dan geen gietvloer, vraag eens aan je familie of vrienden die deze fout wel hebben gemaakt, er zullen weinig positieve verhalen zijn. Wij horen vaak, 1 keer, maar NOOIT meer!

Een gietvloer is gewoon niet duurzaam, niet bestand tegen kinderen, huisdieren en/of dagelijks intensief gebruik, geloof ons,... wij horen de verhalen van al onze klanten over gietvloeren.


DE OPLOSSING? Die is heel eenvoudig.

Kiezen voor een keramische tegelvoer. Deze vloeren zijn namelijk de allerbeste warmtegeleiders in de wereld. Waar PVC, hout & laminaat de warme juist sterk tegenhouden, laten keramische tegels juist maximaal warmte door. Dat zorgt voor dat je huis überhaupt warm kan worden, sneller warm zal zijn en het bespaart veel energie en daarmee geld. 

Geldt dit alleen voor vloerverwarming i.c.m. een warmtepomp? Nee absoluut niet! Het geleidende effect van maximale doorlating van warmte geldt bij alle vloeren i.c.m. vloerverwarming. Laat je dus niet fout adviseren! Dat kost echt geld en daar krijg je spijt van. 


Kies zoals ook honderden van onze klanten voor keramische vloertegels. Ze zijn er echt in alle vormen, kleuren en maten. Kom naar één van onze showrooms en laat je echt goed informeren. Goede raad is gratis, er niet naar luisteren kost geld. Nog meer voordelen? JA!
Ook qua onderhoud is een keramische vloertegel perfect, deze is namelijk vloeistofdicht, makkelijk te onderhouden dus en geen vochtschade. Een keramische tegel is daarnaast ook nog eens veel sterker en harder dan laminaat, PVC en hout. Kortom: een keramische tegel is de duurzaamste keuze voor jouw nieuwe vloer! Deel deze pagina met iedereen waarvan je weet dat hij/zij een nieuwbouwwoning gaat (of heeft) gekocht danwel iemand met vloerverwarming. Want dit moet IEDEREEN weten! 


Wees duurzaam. Kies voor keramische vloertegels.

Heb je vragen over de keramische
vloertegels i.c.m. vloerverwarming?

TegelOutlet Holland heeft ALLES onder één dak: tegelzetters, loodgieters, badkamerbouwers, elektriciens, kitters & natuurlijk de mooiste vloeren/tegels! 
Alléén de prijs is outlet! Duizenden klanten gingen je al voor!
Keramische vloertegels en houtlook tegels
Klanten Vertellen....
 • 'De perfecte kijk!'
  Peter uit Alkmaar

  De keuze is enorm, het advies is heel erg goed! Deze man heeft een perfecte kijk op alles qua tegels, stijl en/of uitvoering. De prijzen zijn erg goed, zeker voor wat je krijgt, allemaal prachtig spul. Een echte aanrader!

 • 'Een absolute aanrader!'
  Martijn Vermeeren

  We zijn op hartelijk ontvangen en hebben deskundig advies gekregen over het type tegel voor onze badkamer. Waar we in eerste instantie allemaal witte tegels wilden, hebben we uiteindelijk een keuze gemaakt voor een grijze wand met tegels in wild verband waar we zeer tevreden over zijn.

 • 'Vrolijk, vriendelijk en deskundig!'
  Krista uit Heerhugowaard

  Onze altijd vrolijke verkoper, is vriendelijk en deskundig in Purmerend. Ziet je als klant staan, maar geeft je ook de ruimte om zelf rond te kijken. Heerlijke Noord Hollandse nuchterheid. Helemaal top. Wij komen zeker terug als er weer tegels nodigh zijn, mijn zus is al onderweg.

Tijd voor een keramische tegelvloer? Kom langs bij een van onze vestigingen!
TegelOutlet Holland heeft ALLES onder één dak: tegelzetters, loodgieters, badkamerbouwers, elektriciens, kitters & natuurlijk de mooiste vloeren/tegels! 
Alléén de prijs is outlet! Duizenden klanten gingen je al voor!
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord