Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden

Onze vestigingen

Hier vind je ons

Geen restpartijen!

80 jaar inkoopervaring

Nieuwbouw woning met vloerverwarming?
Kies voor een keramische vloer!

Elk nieuwbouwhuis wordt opgeleverd met vloerverwarming, dit is eigenlijk de beste verwarming die er is. De warmte wordt immers veel beter verdeeld dan met een paar radiatoren in je huis. Die radiatoren zitten altijd achter een bank of kast en je huis vrij inrichten is er daardoor niet bij…!


Maar voor welk type vloer kies je i.c.m. vloerverwarming? 


Hout?

Nadelen van echt hout zijn dat het isoleert en dus duurt het uren voordat je huis na verhoging van de thermostaat 1 graad warmer is. Ook moet de vloerverwarming geknepen worden qua warmte, er kan namelijk geen 50 of 60 graden water door de leidingen omdat het hout dan zal uitdrogen, kromtrekken, scheuren of er ontstaan kieren. Nog een groot nadeel is vocht, water is geen goede vriend van hout....! Er onstaan vlekken, kringen en dat wil je niet, toch? Om de 3 jaar het hele huis leeg halen en alles weer schuren en lakken, wij moeten er niet aandenken.


Laminaat?
Nadelen van laminaat zijn bijna hetzelfde als echt hout, al is het laminaat wel dunner en zal de woning iets eerder warmer aanvoelen. Ook bij laminaat moet de temperatuur van het water door de slangen flink geknepen worden want ook hier bestaat het grote risico op krom trekken, scheuren en uiteindelijk zelfs kapot laminaat. Laminaat is ook behoorlijk krasgevoelig, een stoel schuiven en de krassen vliegen er spontaan in, zand en steentjes onder je schoenen en dag mooie vloer. Zeker niet kind, hond en feestjes bestendig.


PVC?
PVC is zwakker en zachter dan er wordt verteld, krassen en deuken liggen heel makkelijk op de loer. Veel (oude) gebruikers klagen over krassen van stoelen schuiven en met kinderen die nog weleens iets laten vallen, onstaat er een vloer vol deuken. Zodra de zon in huis schijnt, wordt dit pijnlijk zichtbaar. Ook als PVC flink wordt verwarmt kan het verharden op de uiteinde en zal de vloer uiteindelijk krom trekken of gaat bobbelen. Dit is met geen mogelijkheid meer terug te buigen of drukken en het PVC zal uiteindelijk breken. Het schoon houden en maken is ook een punt wat in de praktijk erg tegenvalt, wordt ons verteld door eindgebruikers.....!

 

Keramische tegel? 
De keramische tegel in betonlook, houttegel, leisteenlook of natuursteenlook is perfect voor vloerverwarming. Waarom? Houd maar eens een vlammetje onder een keramische tegel, binnen enkele seconden voel je het aan de bovenkant van de tegel al warm worden. Doe dit nu eens met een houten vloerplank, die wordt aan de onderkant zwart en begint te roken, maar bovenop de plank zal je geen warmte voelen, geen graad, geen 1% warmer, hout isoleert namelijk erg goed. Waarom zijn in Zweden huizen van hout, terwijl het daar in de winter -40 wordt……? Precies! (De verkoper van hout, laminaat en PVC zal ongetwijfeld iets anders beweren.....)

Daarom kies je voor een keramische tegel:

Lieve nieuwe bezitters van een nieuwbouwwoning met vloerverwarming: koop het enige juiste voor je nieuwe woonkamer! Een keramische vloertegel:

1) qua onderhoud heel gemakkelijk


2) vloeistofdicht, dus je kan alles laten vallen, een kat mag overgeven, een hond mag plassen, een kind mag knoeien, het wordt altijd schoon. Zeer goed bestand tegen naaldhakken, huisdieren, kinderenen, feestjes enz enz enz.


3) Nooit meer schuren en/of lakken, geen deuken of kieren, geen krassen of scheuren en de BESTE warmte doorgever die er is….....!

   Heb je vragen over de keramische
   vloertegels i.c.m. vloerverwarming?

   TegelOutlet Holland heeft ALLES onder één dak: tegelzetters, loodgieters, badkamerbouwers, elektriciens, kitters & natuurlijk de mooiste vloeren/tegels! 
   Alléén de prijs is outlet! Duizenden klanten gingen je al voor!
   Keramische vloertegels en houtlook tegels
   Klanten Vertellen....
   • 'De perfecte kijk!'
    Peter uit Alkmaar

    De keuze is enorm, het advies is heel erg goed! Deze man heeft een perfecte kijk op alles qua tegels, stijl en/of uitvoering. De prijzen zijn erg goed, zeker voor wat je krijgt, allemaal prachtig spul. Een echte aanrader!

   • 'Een absolute aanrader!'
    Martijn Vermeeren

    We zijn op hartelijk ontvangen en hebben deskundig advies gekregen over het type tegel voor onze badkamer. Waar we in eerste instantie allemaal witte tegels wilden, hebben we uiteindelijk een keuze gemaakt voor een grijze wand met tegels in wild verband waar we zeer tevreden over zijn.

   • 'Vrolijk, vriendelijk en deskundig!'
    Krista uit Heerhugowaard

    Onze altijd vrolijke verkoper, is vriendelijk en deskundig in Schagen. Ziet je als klant staan, maar geeft je ook de ruimte om zelf rond te kijken. Heerlijke Noord Hollandse nuchterheid. Helemaal top. Wij komen zeker terug als er weer tegels nodigh zijn, mijn zus is al onderweg.

   Tijd voor een keramische tegelvloer? Kom langs bij een van onze vestigingen!
   TegelOutlet Holland heeft ALLES onder één dak: tegelzetters, loodgieters, badkamerbouwers, elektriciens, kitters & natuurlijk de mooiste vloeren/tegels! 
   Alléén de prijs is outlet! Duizenden klanten gingen je al voor!
   TegelOutlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
   Akkoord Niet akkoord