Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden

Onze vestigingen

Hier vind je ons

Geen restpartijen!

80 jaar inkoopervaring
Tegel Outlet Holland Home   Diversen   Voeg voor elk project

Voeg voor elk project

Voeg voor elk project

Wij gebruiken Coba producten, dit is in onze handel het snelst groeiende bedrijf! Coba staat voor kwaliteit en daar staan wij ook voor. Alle producten van Coba zijn A-kwaliteit er is voor elke ondergrond of wand een speciaal product.

Laat ons je goed adviseren, wij weten welke lijm er onder de vloertegels gebruikt wordt als je ze buiten plakt, de Coba 120. Een zand/cementvloer met vloerverwarming, dan gebruik je de Coba 100. Wandtegels over de oude wandtegels plakken, dan is de pasta 220 perfect. Dan is er nog het gebruik van de juiste primers en wanneer en waar gebruik je band & coat. (waterdichtset) De juiste voeg kiezen lijkt simpel, maar kan nog best moeilijk zijn, geen probleem! Wij helpen je de juiste keuze te maken qua kleur.

Al met al best lastig is het niet zo maar iets, maar met onze jarenlange ervaring kunnen wij je perfect helpen. Daar zijn wij voor en daar staan wij voor! Klant-is-Koning gevoel is een must voor ons, tot snel in een van onze winkels.

Kom naar de winkel
TegelOutlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord