Tegel Outlet Holland Home   Diversen   Toiletcombinatie Gerberit Vierkant

Toiletcombinatie Gerberit Vierkant

Toiletcombinatie Gerberit Vierkant

Geberit inbouwreservoir en wandcloset incl. softclose zitting met een wit bedieningspaneel.

Na jarenlange ervaring en meer dan honderden toiletten en badkamers, is er maar 1 merk dat met kop en schouders uitsteekt qua inbouwreservoirs en dat is GEBERIT!

Laat andere merken links liggen om in de toekomst problemen te voorkomen, waak voor namaak en de bouwmarktframes. Dit zijn vaak alleen spoelsystemen van Geberit, maar het frame is van zeer goedkoop ijzer! Een Geberit frame is altijd blauw.

Wij hebben op verzoek van onze klanten ook een verkort Design wandcloset opgenomen in ons assortiment, dit wandcloset wordt blind opgehangen en heeft geen inkepingen! Hierdoor zie je geen moeren van het ophangsysteem en de pot is helemaal dicht aan de zijkant. Dit model is extra kort, speciaal voor een klein toilet.

Dit wandcloset is met een NANO coating, dus kalk en vuil hebben geen kans! Dit model heeft uiteraard een soft-close zitting en quick-release, dus de bril is met een druk op de knop los van het wandcloset, lekker makkelijk schoonmaken dus!

Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord