Tegel Outlet Holland Home   Diversen   Schuifdeur 90x120 & 100x120 cm soft-close

Schuifdeur 90x120 & 100x120 cm soft-close

Schuifdeur 90x120 & 100x120 cm soft-close

De schuifdeur 2.0, geen randjes meer en plekken waar vuil en kalk zich ophoud! Dit is een schuifdeur die in 110x200, 120x200 en 140x200 verkrijgbaar is. De schuifdeur is ook met zij-wand verkrijgbaar, oftewel er is voor elke badkamer een oplossing, kom naar onze winkels en laat je goed inlichten over de mogelijkheden.

Wij zijn tegelboer en verkopen ook sanitair, dit is een stukje service naar onze klanten, bij het kopen van wand- & vloertegels voor je badkamer heb je vaak ook een douchegoot, toiletset en/of een inloopdouche nodig. Wij hebben het een stukje makkelijker gemaakt en daarvoor hoef je dus niet meer verder te zoeken naar deze materialen, er zijn heel veel soorten glas en uitvoeringen verkrijgbaar, (zie foto's). Van een inloopdouche helder-glas tot matglas en zelfs zwartglas. Er is een schuifdeur in nis, maar ook een schuifdeur met softclose in hoek opstelling, er zijn nisdeuren en pendeldeuren, er is voor elke wat wils.

Kom eens langs bij een van onze winkels en laat je verrassen door ons zeer grote assortiment, alles op voorraad en geen partijhandel. De koffie staat altijd klaar.

Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord