Tegel Outlet Holland Home   Diversen   Primer voor tegel over tegel

Primer voor tegel over tegel

Primer voor tegel over tegel

Wij gebruiken Coba producten, dit is in onze handel het snelst groeiende bedrijf! Coba staat voor kwaliteit en daar staan wij ook voor. Alle producten van Coba zijn A-kwaliteit er is voor elke ondergrond of wand een speciaal product.

Laat ons je goed adviseren, wij weten welke lijm er onder de vloertegels gebruikt wordt als je ze buiten plakt, de Coba 120. Een zand/cementvloer met vloerverwarming, dan gebruik je de Coba 100. Wandtegels over de oude wandtegels plakken, dan is de pasta 220 perfect. Dan is er nog het gebruik van de juiste primers en wanneer en waar gebruik je band & coat. (ASP920 waterdichtset)

Al met al best lastig, maar met onze jarenlange ervaring kunnen wij je perfect helpen, daar zijn wij voor en daar staan wij voor! Klant-is-Koning gevoel is een must voor ons, tot snel in een van onze winkels.

De 1 kilo kost €12,50 p/st en de 5 kilo kost €46,50 p/st speciaal voor tegel over tegel!

Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord