Tegel Outlet Holland Home   Diversen   Eiken meubel in 60, 80, 100 & 120 cm.....

Eiken meubel in 60, 80, 100 & 120 cm.....

Eiken meubel in 60, 80, 100 & 120 cm.....

Dit meubel heeft een warme uitstraling door het prachtige eikenhout waarvan het gemaakt is. 

Je kan dit meubel met een natuurstenen wastafel kiezen of een hoogglans wit keramische wastafel. Er zijn uiteraard ook prachtige spiegels, maar die moet je live komen bekijken in onze showrooms. Er is ook een hoge kast verkrijgbaar in prachtig eiken.


Meubels, kranen,douchegoten, inloopsdocuhes en tegels moet je live zien en voelen, koop NOOIT online, dan wordt het 9 van de 10 keer een KAT in de ZAK.....! Wij horen de horror verhalen ongeveer 3 keer per dag in onze winkels. Er gaat online altijd wat fout en het is nooit zoals het er op de foto uit ziet.....! Je kan tegels ook absoluut niet goed overbrengen op een foto, die moet je in het echt zien.


Wij hebben meer dan 25 jaar inkoopervaring, er staat altijd een eigenaar in onze winkels en dat zijn nu net de verschillen die je zoekt. De klant is bij ons nog echt KONING.

Kom het zelf ontdekken, de koffie staat klaar. (*prijs is een vanaf prijs)


BELANGRIJK: bestelde spiegels en of meubelen kunnen niet retour genomen worden tenzij anders afgesproken met het desbetreffende filiaal. 

Kom naar de winkel
Ook interessant
Tegel Outlet Holland gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Akkoord Niet akkoord